•  
 • Acasă >  Expediere & Returnează

  Expediere & Returnează


  • Transportul internațional este gestionat de Air INTERNATIONAL EMS Express Company, în decurs de o săptămână, de obicei livrează.
  • Toate comenzile sunt asigurate pentru suma integrală de achiziție și pot fi urmărite pe site-ul EMS sau DHL.
  • Toate transporturile internaționale sunt expediate prin intermediul EMS Express, în principal în comerțul cu amănuntul, în timp ce pentru en-gros, vă rugăm să ne contactați acum, feedback-ul nostru faceți clic acum! Acesta este motivul pentru care vă putețibucura de livrare gratuită și ofertă de reduceri excelente aici, în afara retailing.Save mai mulțibani acum sebucură de calitate reale debrand nou.
  • Suntem un distribuitor online profesionist și cooperăm cu EMS care exprima o comandă de expediere pe termen lung și oferă dreptul de a vă face ușa. Vă rugăm să vă asigurați că sunteți acasă când vor fi sosiți pachetele.
  • Toate pachetele sunt expediate într-o altă cutie!
  • După plasarea comenzilor, vă rugăm să verificați e-mailul dvs. aici pentru a obține confirmarea comenzii și puteți, de asemenea, să comandați online folosind link-ul "Urmărire comandă" pe site-ul nostru!
  Politica de returnare
  • Suntem dedicați satisfacției dvs. complete. Toate elementele comandate aici sunt strâns legate de cuvântul de aici "ceea ce vedeți pe site-ul nostru sunt ceea ce veți obține în 7 zile". Înainte de a văbucura de politica de schimb și returnare ușoară, trebuie să ne plătiți adresa de expediere înainte de a trimite elementele înapoi. Toate elementele trebuie returnate la noi în starea inițială, adică nu sunt uzate, modificate sau spălate, cu toate etichetele atașate.
  • Toate articolele comandate sunt elementele potrivite pe care le alegeți aici. Vă promitem pachetul de comandă potrivit. Deci, dacă returnați articolele corecte pentru o rambursare: toate elementele returnate sunt supuse unei taxe de repopulare. Taxele de expediere și de manipulare nu sunt rambursabile.
  • Nu acoperim costul de expediere sau schimburile de pachete de comenzi corecte, sunteți responsabil pentru costurile de transport și manipulare. De asemenea, vă recomandăm să adăugați urmărirea și asigurarea pentru propria siguranță, deoarece nu suntem responsabili pentru expedieri pierdute.
  • Toate mărfurile returnate vor fi trimise la adresa de expediere la care vă trimitem un e-mail după ce primiți feedbackul aici!
  Utwisselingen
  • Vom oferi schimburi pentru o altă dimensiune sau culoare în termen de 7 zile de la acceptarea expedierii originale a comenzii. Contactați-ne cu ID-ul de comandă și unul dintre membrii echipei noastre vă va ajuta. Dacă doriți să schimbați articolele într-un stil diferit, vă returnați articolele pentru o rambursare * (conform politicii de returnare) și plasați o comandă nouă pentru stilul pe care îl preferați.
  • Trebuie să ne contactați înainte de a trimite elementele înapoi. Toate elementele trebuie returnate la noi în starea inițială, adică nu sunt uzate, modificate sau spălate, cu toate etichetele atașate. Articolele uzate sau murdare vă vor fi returnate.
  • Nu acoperim costurile de expediere a schimburilor, veti fi responsabili pentru returnarea poștalelor si pentru costurile de livrare si de manipulare a livrarii elementelor schimbate catre dumneavoastra. Vă recomandăm să adăugați urmărirea și asigurarea atunci când trimiteți trimiteri către noi pentru propria dvs. siguranță, deoarece nu suntem responsabili pentru expedieri pierdute. Taxele de expediere și de manipulare nu sunt rambursabile. Expedierea și taxele nu sunt rambursabile.
  Anulare comandă
  • Anularea unei comenzi trebuie solicitată înainte de expedierea comenzii. Pentru ca toate comenzile să fie procesate cât mai repede posibil, acestea sunt în termen de 6-8 ore de la plasarea comenzilor, astfel încât nu putem întotdeauna să anulați o comandă după ce a fost inserată. Sper că puteți înțelege aceste aplicații importante punct.Cancellation după ce ordinul a fost expediat vor fi tratate în conformitate cu politica noastră de returnare.
  Notă prietenoasă: dacă nu ați primit numărul dvs. de urmărire din 10 cifre în decurs de 3 zile de la plasarea comenzii, serverul dvs. de poștă poate fi văzut ca spam. În acest caz, vă rugăm să ne contactați pentru comenzi de urmărire a ajutorului.
  Copyright © 2020 puma romania.All Rights Reserved.Powered by www.melcilor.ro