A venit primăvara

Subiecte:
10 martie 2011 · 15:26 · cresterea melcilor

Mihai a avut dreptate. Astăzi este 10 martie şi a venit primăvara.

6 Raspunsuri Comenteaza #

 1. Galfi Zsolt

  Intradevar, bucurie mare pentru mine, si pentru toti presupun….
  Alte predictii stii Mihai?:)

 2. mihai-craiova

  da, de joi ii da cu ploaie!

 3. eugen_AB

  Un salut călduros pentru toţi melcarii!
  Am o problemă si aş dori să vă aflu părerea. Mama este bătrână şi cam bolnavă, asta presupune vizite dese din partea mea. Aş putea să amenajez câteva ţarcuri de căpăcire în grădina mamei, avantajul fiind existenţa tuturor facilităţilor. Problema ar putea fi faptul că există multe grădini de legume în jur, locaţia fiin intravilană. După ştiinţa voastră ar putea exista probleme legale sau administrative? Mulţumesc pentru orice sfat sau sugestie.

 4. admin

  Totul depinde de vecini, dacă fac sau nu reclamaţie şi de primar. Pentru a nu avea probleme trebuie ca sistemul antifugă melci sa fie cât se poate de eficient. Voi reveni asupra acestui subiect.

 5. eugen_AB

  Mulţumesc. Aş fi interesat şi de eventualele/necesarele avize ale administraţiei publice locale. Există oare avize obligatorii?

 6. admin

  Procedura este destul de complicată. Dacă se execută o construcţie, fie el şi un gard perimetral, după lege ar trebui un certificat de urbanism în care se specifică ce fel de avize sunt necesare ( mediu, cabluri de telefonie, electrice etc.), urmat de o autorizaţie de construire şi de plata taxelor aferente Primariei si Inspectoratului de Stat in Constructii. Pentru a obţine toate acestea este necesar un extras de CF, apoi trebuie întocmit un plan de situaţie vizat de Oficiul de Cadastru şi trebuie întocmit un proiect tehnic de către o firmă autorizată. Toate acestea necesită timp, nervi şi bani, în jur de 2000 lei şi nu ştiu dacă se merită.


Lasa un comentariu #