Sărbători fericite!

Subiecte:
24 decembrie 2010 · 12:56 · cresterea melcilor

Sărbători fericite la toţi colegii melcari şi un colind care să vă înveselească!
din partea lui Mihai-craiova

6 Raspunsuri Comenteaza #

 1. Birven

  Cu ocazia sarbatorilor de iarna doresc ca membrii grupului AS-PO din Romania sa aiba parte numai de bine. Fie ca anul 2011, sa fie cel mai bun an in materie de melci. Pentru realizarea acestui deziderat doresc multa sanatate, bucurie, prosperitate si pricepere tuturor helicicultorilor .”La Multi Ani” si “La Multi Melci”, Dumnezeul sa ne ajute oriunde ne vom afla.
  Cu stima si respect,
  Birven

 2. chiper cartegena

  Sarbatori fericite si noul an sa va aduca mult noroc fericire implinirea tuturor dorintelor. LA MULTI ANI! Cartagena

 3. fane

  Urez tuturor melcarilor sanatate, bucurii si ffffffffff multi melci. Craciun fericit si va doresc tot ce imi doresc si mie. Inca o data CRACIUN FERICIT!

 4. Galfi Zsolt

  Sarbatori fericite va doresc la toti!!

 5. maria costinm

  Vreau sa felicit toti membrii grupului pt perseverenta lor si pt rezultate. Maria

 6. Enmanuelyosueth

  De-abia m-am trezit si ma simt grioznac de obosita desi am dormit peste 9 ore (pentru prima data dupa nu stiu cat timp cand m-am culcat si eu devreme, inainte de 1). Calculatorul oricum e deschis in permanenta la capul patului si asta a fost primul articol care mi-a atras atentia in reader. Habar n-am ce o sa fac azi. Ah, ba da, am de lucru. Prea mult ca sa imi permit sa lenevesc. Dar simt ca nu pot fizic. Asta in ciuda faptului ca stiu ca nu-mi permit (pauza mea s-a consumat deja la sfarsitul saptamanii trecute, eu nu dau doi bani pe sarbatori si datele la care toata lumea spune ca trebuie sa faci ceva) si in ciuda faptului ca stiu ca imi face bine psihic sa fac ceva, sa nu pierd vremea.Probabil o sa-mi fac un ceai si o sa ma apuc de lucru. Si cu ocazia asta, mersi frumos. Mi-am mai revenit scriind asta.


Lasa un comentariu #