Eveniment în familia mea

Subiecte:
6 iunie 2010 · 16:52 · cresterea melcilor

Zilele acestea în familia mea a avut loc un eveniment fericit, fiica noastră Anca, pe care o ştiţi de la Băile Herculane, a absolvit facultatea de construcţii din Timişoara. Câteva secvenţe de la cursul festiv de absolvire şi apoi de la banchet. După licenţă intenţionează să-şi facă masteratul în Spania. Cei care locuiţi de mai mult timp acolo ce părere aveţi? Se va integra uşor în comunitatea de acolo? Studenţii români cum sunt primiţi?

8 Raspunsuri Comenteaza #

 1. birven

  Mult succes in continuare Ancuţei si parintilor alaturi de ea.
  Cu respect,
  Birven

 2. ludovic

  Felicitari tuturor si mult succes in continuare. Nu stiu cum sunt primiti studentii, dar eu zic ca bine, cat despre integrare se va integra bine , sa aiba grija cu bautura si cu drogurile. Mult succes in continuare si inca odata felicitari pentru toti.

 3. Cristian

  Felicitari si succes in continuare. Cat despre integrare nu cred ca ar fi probleme, dar sunt de acord cu Ludovic sa aiba grija la alesul prietenilor.Totusi in ce oras vrea sa faca masteratul???(daca nu deranjez)

 4. melcilor.ro

  Multumesc. Barcelona

 5. ludovic

  Un oras frumos si nou, constructii noi, este diferit de Madrid si locuitori se numesc catalani si vorbesc catalana, noi in Madrid vorbim castellana

 6. dojo

  Felicitari din toata inima si bafta acum in urmatorul pas, oricare va fi el.

 7. melcilor.ro

  Mulţumesc Dojo. Imi place să cred că nu a fost comment-spam şi că urarea a fost din suflet pentru sora dece-ului. Eu retrăgându-mă din Timişoara de ceva timp la ţară intru în categoria “timişoreni departe”? Ce zici?


Lasa un comentariu #