Crăciun Fericit!

Subiecte:
23 decembrie 2009 · 17:34 · cresterea melcilor

Cu ocazia sărbătorii Crăciunului Birven transmite un mesaj tuturor crescătorilor de melci

10 Raspunsuri Comenteaza #

  1. Kenvelo - anywhere

    Sarbatori fericite pline de veselie si bucurie!

  2. bogdan bt

    Sarbatori fericite si numai urari de bine pt noul an pentru toti melcarii! Avand in vedere ca numele meu de familie este Craciun pot spune ca am mai multe motive de bucurie in aceste zile.

  3. birven

    ‘ LA MULTI ANI si LA MULTI MELCI ‘ grupului AS – PO si aspirantilor acestuia.
    Cu stima si respect,
    Birven

  4. Marksman

    SARBATORI FERICITE SI UN NOU AN CAT MAI BOGAT IN IMPLINIRI.

  5. mihaela

    Va dorim tuturor un An Nou cu multe realizari, liniste sufleteasca si spor in toate. LA MULTI ANI!

  6. Birsan Eugen

    LA MULTI ANI SI MELCI,PRIETENI.

  7. Tassiana

    Am mancat raapne sau melci de mare de doua ori pana acum, in Grecia, unde am facut o croaziera foarte frumoasa de o zi pe marea Egee la cele trei insule -Hydra, Poros, Egina (am mancat pe vas), si in Spania in Santiago De Compostela. La restaurantul unde am mancat in Santiago De Compostela, era bucatar sef un roman si auzind ca in restaurant este un grup de romani, a venit sa ne salute si eu fiind destul de sociabila, l-am rugat sa-mi dea reteta si eu voua ! Cred ca m-a placut bucatarul !!! pentru ca un bucatar, nu spune niciodata secretele retetelor! Cand am notat reteta, am uitat sa-l intreb daca aceste cantitati sunt pentru o portie sau doua, eu cred ca pentru una dupa cum era de mare portia din farfurie !Ingrediente: raapne(melci de mare) 400-450gr, ulei de masline 50ml, catei de usturoi 2 buc, vin alb 75ml, sos de rosii 150ml, busuioc 6-7 frunze, o legatura de marar, sare si piper dupa gust. Mod de preparare:Curatati, spalati si taiati melcii in bucatele. Inabusiti-i 10 minute in ulei, apoi stingeti-i cu vin. Dupa ce vinul se evapora, puneti sosul de rosii, verdeata tocata marunt si potriviti de sare si piper.Lasati sa fiarba la foc mic pana cand sosul scade, iar la final puneti usturoiul tocat marunt si mai lăsaţi să fiarbă 1-2 minute. Succes si Pofta buna!

  8. Birven

    CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI

  9. Enzo

    Stiu ca nu e locul potrivit pt a cere date de contact dar suntem un cuplu de tineri ce am inceput aventura noastra in aceasta lume fascinanta a cresteri melcului si am avea nevoie foarta multa indrumare di partea d-voastra domnule Birven.

    Va multumesc anticipat


Lasa un comentariu #