Poze de la simpozion

Subiecte: ,
16 septembrie 2009 · 6:29 · cresterea melcilor

Am selectat câteva poze de la simpozion:

In timpul lucrărilor simpozionului
In timpul lucrărilor simpozionului

Start la maraton
Start la maratonul melcilor

Fază din concurs
Fază din concurs

Melcul campion
Melcul campion

Cina festivă
Cina festivă

La revedere!
La revedere la anul!

8 Raspunsuri Comenteaza #

 1. birven

  Intradevar grupul poate fi numit ” As-Po ” Suntem la inceput si inaintam cu pasi mici. Spor la recoltat tuturor.Cu bine,
  Birven

 2. Birsan Eugen

  Multumim admin pentru poze si efort,

 3. melcilor.ro

  M-am străduit să fie bine şi a ieşit ceea ce aţi văzut. Am pregătit şi un formular de feed back pe care îl voi transmite participanţilor cât de curând.

 4. birven

  Pozele au iesit bine, dar lipseste cineva din mijloc. Oare cine? Cu respect,
  Birven

 5. melcilor.ro

  Lipsesc mai mulţi: Sergiu, Eugen, Mihai, Adrian, Bogdan bt, Bogdan Bv şi Admin. Mai aştept poze şi de alţii.

 6. Adrian Toader

  Buna ziua, bine sanatosi va gasesc (sper ;-)). Da, personal, cred ca a iesit destul de bine simpozionul cu exceptia faptului ca cei de la Directia Agricola chiar au vorbit mai mult decat necesar. Au interes. Ei trebuie sa raporteze numar de cooperative infiintate/ e ok sa avem interes dar.. orice notar stie formele de asociere si le explica in 10 minute. Erau elemente foarte importante de comunicat, esentiale, de temelie dar… voi posta curand pe websitul http://www.vitagrom.eu informatii critice referitoare la aspectele de productie a produselor alimentare , a produselor primare de natura alimentara. Cine vrea sa porneasca ceva bine de la inceput trebuie sa aiba in vedere aceste detalii care, cum am spus, fiind de temelie, sunt practic ireparabile mai tarziu. IMAGINI: Am ceva poze si le voi trimite curand. Referitor la numele AS-PO trebuie considerat faptul ca trebuie sa se auda bine si “internationalitatii”. “Asociatia Helicicultorilor din Romania”, este scurt si ca forma tradusa, spune tot si creaza credibilitate, numarul unu element ce are nevoie orice asociatie, apoi sugereaza si respect. Forma de org “Cooperativa Agricola” nu cred ca este o idee buna, costa si este super-taxata. Benefic si suficient este forma “Asociatie non profit” cu scopul sa ne reprezinte in fata legislativului, ministerului agriculturii, pe piata (marketing) etc.
  Oh, chiar daca nu am ferma de melci asta nu inseamna ca nu ma intereseaza. Poate chiar foarte mult. Sunt in faza de documentare si ca orice profesie, trebuie sa inveti teoretic (eu sunt si la faza de practica acum)… apoi continui cu invatatul si in procesul de “productie si desfacere a produselor”. Idea e sa impartim cu totii, sigur cei care doresc sa imparta, sa spuna si sa si asculte ceea ce stim, bunele si relele care din urma sunt de fapt lectii de invatat. Cea mai mare gresala comisa este a nu invata din greseli, din experienta acumulata.
  Spor la treaba si vizitati va rog situl http://www.vitagrom.eu pt detalii care vor fi postate curand, un site in dezvoltare cu participarea multora din domeniu.Dupa cum numele sugereaza, situl va oferi informatii referitoare, ecologie, toxicologie, economie agrara, sanatate umana, animala, echlibru global, etc. Cu comunicari / articole in limba engleza, romana. Acolo puteti sa si-mi scrieti.

  Respecte,

  Ing. Drd. Adrian Toader-Williams, MSc. FQM
  Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara, Cluj-Napoca

 7. melcilor.ro

  Nu cred că ASPO este chiar un dezastru lingvistic internaţional devreme ce există 2 asociaţii cu acest nume:
  - ASPO International – The Association for the Study of Peak Oil;
  - ASPO – American Society of Prevention Oncology.

  In ceea ce priveşte asociaţia este prin lege non profit, adică este persoană juridică de drept privat fără scop patrimonial.

 8. Adrian Toader

  ok, poate nu “dezastru”, dar nu da bine, parerea mea. Asta nu inseamna ca daca unii nu se aud bine trebuie si noi sa continuam la fel de dragul ASPO. Idea e ca trebuie sa fie cat mai bine, de la inceput sa nu lasam loc pt jocul de cuvinte. Fie… ce sa zic, eu mi-a exprimat punctul de vedere cu explicatii, utile sau nu. Personal nu-mi suna bine, am spus de ce. Daca este asociatie, fundatie, sigur e non profit daca asa spune statutul. Daca e cooperativa… costa. In final, eu zic ca trebuie sa se prezinte credibil si frumos, lucrativ si sa nu coste prea mult. Zi buna si spor la treaba.


Lasa un comentariu #