Ferme de melci profesionale

Subiecte: ,
3 iunie 2009 · 10:39 · cresterea melcilor

Cristian m-a rugat să postez câteva poze cu ferme de melci profesionale de pe site-ul Institutului de helicicultură din Girona-Spania ca să vedem şi noi cum se practică helicicultura şi în altă parte a lumii.

7 Raspunsuri Comenteaza #

 1. Birsan Eugen

  Cu siguranta o sa ne sară in ajutor statul democrat si ne facem si noi ferme model

 2. cristian

  Daca ne lasam in baza statului murim de foame sigur si cred ca asta o stii destul de bine Eugen. Tot ceea ce facem depinde numai de noi, că de ajutoare nu poate fi vorba.

 3. melcilor.ro

  Eugen sigur nu s-a lăsat pe mâna statului când a realizat ferma sa de melci, deşi a încercat acest lucru.

 4. sergiu tm

  Eugen, tu ai deja o fermă model. Nu crezi? Nu ai aleile betonate prin fermă, dar ai rezultatele pe care le ştim cu toţii, mai puţin ex-…

 5. Beatrix

  Salutare !
  Incerc sa ma documentez cat de bine pot, si folosind resursele pe care mi le ofera internetul asupra a ceea ce inseamna o ferma de melci.
  Ma intereseaza in principal daca exista vreo firma care sa construiasca efectiv tarcurile pentru melci, cu toate elementele care sunt necesare pentru functionarea propriu-zisa.
  Sunt interesata sa deschid o ferma de melci si mai ales sunt decisa sa si reusesc. Ha,ha! Orice informatie imi este de mare folos.
  Va multumesc anticipat.

 6. birven

  Pentru Beatrix : pe ce suprafata de teren doriti sa fie amplasata ferma ?
  Cu stima,
  Birven

 7. Birsan Eugen

  Pentru Beatrix,
  As putea sa va ajut cu amenajarea si cu functionarea fermei de melci. Anul acesta in toamna se poate incepe amenjarea si in primavara se poate face popularea fermei cu melci reproducatori si intre timp puteti sa va documentati despre ce inseamna o ferma de melci.


Lasa un comentariu #